szechenyi-2020-program-palyazatok-2016-777x437

 

A Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program keretén belül a Miniszterelnökség, mint Támogató által 2016. augusztus 15 – én kiadott KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez c. felhívás alapján DALMAND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA , mint Kedvezményezett támogatási kérelmet nyújtott be.

A Projekt címe: „DALMAND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA”.

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00289 azonosító számú támogatási kérelmet elbírálták és az önkormányzatot 6 999 988 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesítették.

A Támogatás intenzitása: 100 %.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.06.30.

 A Projekt tartalmának bemutatása: 

Dalmand, Csikóstőttős és Kocsola Községek Önkormányzatai csatlakoznak az önkormányzati

ASP rendszerhez (rendszercsatlakozás). A projekt keretében eszközbeszerzés történik az ASP Kormányrendelet 2. mellékletében megfogalmazott feltételeknek megfelelően.

Az önkormányzati ASP rendszer hét szakrendszere bevezetésre kerülnek, melyekhez kapcsolódóan elkészül a kötelezően előírt Informatikai Biztonsági Szabályzatnak és az Iratkezelési Szabályzatnak az ASP működési rendjéhez való igazítása, valamint módosulnak az önkormányzati adórendeletek.

A menedzsment és a tájékoztatási kötelezettség feladatai folyamatosak. 12 fő részt vesz az oktatásokon, illetve részt vesz az ASP rendszer tesztelésén és az élesítésben.